Alexandrina Maradin mediator Feuerstein

Sunt Alexandrina Maradin,
psiholog clinician

Membră a Colegiului Psihologilor din România, cu atestat de liberă practică în Psihologie Clinică, sunt înscrisă în registrul programului “Din grijă pentru copii”, program prin care copiii cu vârsta de până la 18 ani pot beneficia de servicii psihologice gratuite, în limita a 10 ședințe, psihoterapeut adlerian în formare. Sunt Mediator Feuerstein, având acreditare internațională oferită de către Institutul Feuerstein, Israel, pentru copii și adulți. Am competențe în programare neurolingvistică, hipnoterapie și hipnoză regresivă, EFT și neurografică.  

 

demo-attachment-729-Shape

Am ales să mă specializez în psihologie la vârsta maturității depline, după mulți ani de management, timp în care am învățat și experimentat despre oameni, organizare, comunicare, empatie, limite, creștere, performanță, eșec, succes, adaptare, schimbare, cunoaștere, autocunoaștere, etc. Mi-am dorit să înțeleg ce ne motivează și ce ne împiedică să ne atingem ACEL potențial despre care citim în cărți și mai ales, cum îl putem descătușa pentru a ne trăi viața deplin, în prosperitate și împlinire. Sunt fascinată de ceea ce am descoperit și îmi doresc să susțin și să împărtășesc din cunoașterea mea, astfel încât să creștem și să fim oameni împuterniciți, sănătoși, plini de viață. 

Ca și părinte, mi-am dedicat mult timp și preocupare pentru a-mi încuraja și susține copiii să-și descopere și să-și dezvolte talanții, bucuria, flexibilitatea, astfel încât, ajungând adulți, să se poată manifesta în propria viață conștienți și asumați, capabili să depășească obstacolele și să-și privească cu bucurie reușitele.” 

Lucrez cu copii, adolescenți și cu adulți. Realizez evaluări clinice și intervenție psihologică, consiliere psihologică și dezvoltare personală în ședințe individuale și de grup.