Raluca Deliu mediator Feuerstein

Sunt Raluca Deliu,
pedagog, mediator Feuerstein

Acum opt ani am ales să pornesc într-o profesie cu totul aparte, cea de profesor pentru învățământul primar, care îmi oferă șansa și privilegiul să îmi pun în valoare calitățile personale și profesionale. Cu cinci ani în urmă am ales să devin Mediator Feuerstein. 

Cred cu tărie în această metodă și în efectul ei formativ, folosind-o în toate lecțiile de la clasă, ajutându-i astfel pe elevi să se bucure de o educație aparte, de calitate.
Copiii au nevoie să știe cum să învețe nu doar să învețe, au nevoie să învețe să fie organizați în toate aspectele vieții lor, nu doar în procesul instrunctiv-educativ și, cel mai important, au nevoie să-și conștientizeze trăirile pentru a se adapta contextului social.

Metoda Feuerstein contribuie, într-un mod armonios, la formarea acestor fundamente esențiale, ajutând copiii, prin intermediul nostru, al mediatorilor, să devină adulți capabili să se adapteze la provocările generate de contextul social.

demo-attachment-729-Shape

Am coordonat sute de copii în procesul de învățare, educație și dezvoltare, monitorizând nivelul de achiziții, abilități și comportamente specifice varstei.

Am îndrumat, în calitate de mentor, sute de studenți, viitoare cadre didactice, în organizarea activităților de predare și evaluare a copiilor.

Studiile Ralucăi

Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității Transilvania din Brașov.

Master: Psihopedagogia educației timpurii și a școlarității mici, la Facultatea de Psihologie și Științele educației, din cadrul Universității Transilvania din Brașov.

Formare profesională

Programul de Îmbogățire Feuerstein Basic 1, (5-8 ani), Institutul Feuerstein Israel.

Programul de Îmbogățire Feuerstein Standard 1, (copii peste 9 ani și adulți), Institutul Feuerstein Israel.