raluca deliu

Sunt Raluca Deliu,
pedagog, mediator Feuerstein

Psiholog și Mediator Feuerstein, Roxana Elena Stoica, membră a Colegiului Psihologilor din România, cu atestat de liberă practică în Psihologie Educațională, Consiliere școlară și Vocațională și Psihologie Clinică.

Îmi place să lucrez cu oamenii, în mod special cu copiii. Am ales să studiez psihologia dintr-o pasiune care s-a dezvoltat în liceu și care continuă și azi. Am fost întodeauna interesată de modul în care oamenii gândesc, se înțeleg, învață și se dezvoltă. Lucrez mereu la dezvoltarea mea și cred că fiecare psiholog are aceasta datorie morală.

Am lucrat mai bine de 10 ani cu foarte mulți oameni, atât în domeniul resurselor umane, al testarilor psihologice, formare profesionala, dar și în domeniul educațional. Tot timpul am ales joburi care să îmi aducă o împlinire, care să îmi placă și unde am putut sa fac perfomanță.

demo-attachment-729-Shape

Am coordonat sute de copii în procesul de învățare, educație și dezvoltare, monitorizând nivelul de achiziții, abilități și comportamente specifice varstei.

Am îndrumat, în calitate de mentor, sute de studenți, viitoare cadre didactice, în organizarea activităților de predare și evaluare a copiilor.

Studiile Ralucăi

Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității Transilvania din Brașov

Master: Psihopedagogia educației timpurii și a școlarității mici, la Facultatea de Psihologie și Științele educației, din cadrul Universității Transilvania din Brașov.

Formare profesională

Programul de Îmbogățire Feuerstein Basic 1, (5-8 ani), Institutul Feuerstein Israel

Programul de Îmbogățire Feuerstein Standard 1, (copii peste 9 ani și adulți), Institutul Feuerstein Israel