Ateliere antrenament mental copii 6-8 ani

Atelier de dezvoltare personală copii grupa 6-8 ani

Marțea, ora 16:30 – 17:30, te invităm să îți ajuți micuțul să se lanseze cu succes la școală. Te invităm să îți înscrii copilul la atelierele noastre „Învață să fii mare” prin Metoda Feuerstein.

La vârsta de 6-8 ani este momentul să îl îndrumi pe cel mic în procesul său de învățare, deoarece, în întâlnirea cu școala, structurarea gândirii și adaptarea devin prioritare. Rezultatele atelierelor noastre se reflectă în performanțele școlare ale copiilor atât imediat, cât și pe termen lung. Haideți să le oferim împreună cel mai bun start posibil.

Atelierele destinate copiilor de 6-8 ani se desfășoară în grupuri mici de copii și au loc săptămânal, în fiecare zi de marți, de la 16:30 – 17:30. Pentru o dezvoltare mentală armonioasă cu cele mai bune rezultate, recomandăm participarea la 12 ședințe.

Preț: 120 lei/un atelier pe săptămână

Locație: Centrul de Formare și Psihologie Otilia Todor, Str. Nicolae Bălcescu, nr. 56 (în curte, corpul din spate, intrarea din dreapta, etajul 1), Brașov.

Întrebări și detalii, la telefon +40 770 320 613.

Vezi detalii despre atelierele pentru copii, preadolescenți și adolescenți pe care le organizăm la Centrul Otilia Todor, în pagina din site dedicată atelierelor.

Dezvoltăm inteligența, structurăm gândirea, modelăm comportamente dezirabile și creștem randamentul școlar.

Activitățile din cadrul atelierelor au ca scop dezvoltarea capacității de a analiza probleme noi și de a găsi soluțiile potrivite, de a identifica tiparele și relațiile care stau la baza unei soluții folosind raționamente logice. Cu alte cuvinte, abordăm cunoașterea de sine, relațiile cu ceilalți, încrederea în sine, comunicarea și socializarea și abilități de școlarizare. Primele rezultate în urma participării la ateliere se vor vedea în rezultate școlare ale copiilor.

Folosim instrumente stiințifice pentru structurarea gândirii care îi vor ajuta pe copii la orice vârstă și cel mai important, modelăm comportamentul. Îi ajutăm să dezvolte comportamente dezirabile, le dezvoltăm capacitatea de a se autoregla, de a-și impune propriul ritm și de a-și crea și respecta propriile reguli.

Autocontrolul înseamnă, în primul rând, reducerea impulsivității și capacitatea de gestionare a emoțiilor. Cu ajutorul acestor abilități, crește capacitatea de a face raționamente bazate pe principii logice, empirice și pragmatice, astfel încât copilul să poată lua decizii dezirabile, să anticipeze rezultatele deciziilor proprii, ajungând la creșterea motivației interioare, capacității de planificare și perseverențăToate abilitățile necesare succesului școlar și personal.

Ce abilități vor dezvolta copiii:

• Structurarea gândirii (atentie, memorie, perceptie, funcții executive),
• Strategii de rezolvare a problemelor,
• Dezvoltarea limbajului, abilități de comunicare,
• Argumentarea logică,
• Planificarea,
• Reducerea impulsivității, autocontrolul și autoreglarea comportamentului,
• Creșterea stimei de sine, dezvoltarea sentimentului de competență, încrederea în propria persoană,
• Abilități sociale și de relaționare,
• Reducerea anxietății ( ..de performanță, sociale etc.)

Program

Tipuri de ședințe: ședințe de grup

1-2 ședințe/săptămână cu durata de 50 minute

Pentru o dezvoltare cu cele mai bune rezultate, recomandăm participarea constantă la 1-2 ședințe pe săptămână, timp de minim 6 luni.

Preț

120 lei/un atelier pe săptămână

220 lei/două ateliere pe săptămână

➡️ Înscrieri aici

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

iun. 04 2024

Time

4:30 pm - 5:30 pm

Cost

120 RON

Location

Sediu Centrul de Formare și Psihologie Otilia Todor
Str. Nicolae Bălcescu, nr. 56, Brașov

Organizer

Centrul de formare și psihologie Otilia Todor
Centrul de formare și psihologie Otilia Todor
Phone
0766434866
Email
office@otiliatodor.ro

Speakers

Shopping Basket