Ateliere antrenament mental copii 9-11 ani

Atelier de dezvoltare personală copii grupa 9-11 ani

În fiecare zi de luni, ora 16:30 – 17:30, sau miercuri ora 17:30 – 18:30, te invităm să îți susții copilul cu vârsta între 9 și 11 ani în călătoria dezvoltării personale și cognitive! Atelierele de Dezvoltare cognitivă și antrenament mental „Îndrăznește, tu poți” pentru copii de 9-11 ani cultivă, prin Metoda #Feuerstein, toate abilitățile necesare succesului școlar și personal. La această vârstă, când copiii încep să dezvolte capacitatea de gândire abstractă, concomitent cu creșterea interesului lor pentru învățare și explorare, au nevoie de o susținere structurată.

Acum este momentul să îi oferi copilului tău șansa de a-și stimula inteligența și creativitatea într-un mediu captivant și plin de provocări!

Atelierele destinate copiilor de 9-11 ani se desfășoară în grupuri mici și au loc săptămânal, la alegere, în fiecare zi de luni, de la 16:30 – 17:30, sau miercuri ora 17:30 – 18:30. Pentru o dezvoltare mentală armonioasă cu cele mai bune rezultate, recomandăm participarea la 12 ședințe.

Preț: 120 lei/un atelier pe săptămână

Locație: Centrul de Formare și Psihologie Otilia Todor, Str. Nicolae Bălcescu, nr. 56 (în curte, corpul din spate, intrarea din dreapta, etajul 1), Brașov.

Întrebări și detalii, la telefon +40 770 320 613.

Vezi detalii despre atelierele pentru copii, preadolescenți și adolescenți pe care le organizăm la Centrul Otilia Todor, în pagina din site dedicată atelierelor.

Dezvoltăm inteligența, structurăm gândirea, modelăm comportamente dezirabile și creștem randamentul școlar.

Activitățile din cadrul atelierelor au ca scop dezvoltarea capacității de a analiza probleme noi și de a găsi soluțiile potrivite, de a identifica tiparele și relațiile care stau la baza unei soluții folosind raționamente logice. Cu alte cuvinte, abordăm cunoașterea de sine, relațiile cu ceilalți, încrederea în sine, comunicare și socializare și abilități de școlarizare. Primele rezultate în urma participării la ateliere se vor vedea în rezultate școlare ale copiilor.

Folosim instrumente stiințifice pentru structurarea gândirii care îi vor ajuta pe copii la orice vârstă și cel mai important, modelăm comportamentul. Îi ajutăm să dezvolte comportamente dezirabile, le dezvoltăm capacitatea de a se autoregla, de a-și impune propriul ritm și de a-și crea și respecta propriile reguli.

Autocontrolul înseamnă, în primul rând, reducerea impulsivității și capacitatea de gestionare a emoțiilor. Cu ajutorul acestor abilități, crește capacitatea de a face raționamente bazate pe principii logice, empirice și pragmatice, astfel încât copilul să poată lua decizii dezirabile, să anticipeze rezultatele deciziilor proprii, ajungând la creșterea motivației interioare, capacității de planificare și perseverențăToate abilitățile necesare succesului școlar și personal.

Ce abilități vor dezvolta copiii:

• Structurarea gândirii
• Reducerea impulsivității
• Creșterea autocontrolului
• Strategii de rezolvare a problemelor
• Creșterea motivației intrinseci
• Creșterea randamentului școlar
• Modelarea comportamentelor dezirabile
• Abilități de comunicare
• Abilități sociale și de relaționare
• Planificarea
• Creșterea stimei de sine
• Reducerea anxietatii ( ..de performanță, sociale etc.)

Program

Tipuri de ședințe: ședințe de grup

1-2 ședințe/săptămână cu durata de 50 minute

Pentru o dezvoltare cu cele mai bune rezultate, recomandăm participarea constantă la 1-2 ședințe pe săptămână, timp de minim 6 luni.

Preț

120 lei/un atelier pe săptămână

220 lei/două ateliere pe săptămână

➡️ Înscrieri aici

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Hourly Schedule

Miercuri

17:30 - 18:30
Atelier feuerstein copii 9-11 ani
Atelier feuerstein copii 9-11 ani Miercuri
Speakers:
Ioana Todor, Otilia Todor

Luni

16:30 - 17:30
Atelier feuerstein copii 9-11 ani
Atelier feuerstein copii 9-11 ani Luni
Speakers:
Ioana Todor, Otilia Todor
Ioana Todor
Ioana Todor
Psiholog clinician și mediator Feuerstein
Otilia Todor
Otilia Todor
Conf. univ. dr., formator mediatori și mediator Feuerstein

Date

iun. 03 2024

Time

4:30 pm - 5:30 pm

Cost

120 RON

Location

Sediu Centrul de Formare și Psihologie Otilia Todor
Str. Nicolae Bălcescu, nr. 56, Brașov

Organizer

Centrul de formare și psihologie Otilia Todor
Centrul de formare și psihologie Otilia Todor
Phone
0766434866
Email
office@otiliatodor.ro

Speakers

Shopping Basket