Otilia Todor - doctor în psihologie, formator mediatori Feuerstein

Înveți să îndrăznești, înveți că poți, înveți să înveți!

Sunt Otilia Todor,
psiholog clinican specialist

Am fondat în anul 2018 Centrul de Psihologie Otilia Todor, dorind să fie o resursă suport pentru menținerea stării de bine și a sănătății mentale indiferent de vârstă, la 10 de la înființarea, în anul 2008, a Asociației “Feuerstein Deschide-ți mintea!’’ din România.

Reprezint Institutul Feuerstein în țara noastră, acreditând, la Brașov, singurul Centru de formare a Mediatorilor Feuerstein.

Sunt doctor în psihologie, cu o experientă de 23 de ani in domeniu și timp de 8 ani am avut funcția de decan al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Spiru Haret din Brașov.

demo-attachment-729-Shape

Cred cu tărie în capacitatea de schimbare a ființei umane și în abilitatea acesteia de a se modifica și de a-și atinge potențialul maxim de dezvoltare. Toate acestea, sunt posibile, dacă există motivație și îndrumare specifică.

Împreună cu colegii mei, am reușit în ultimii ani să contribuim la restabilirea echilibrului psiho-emoțional și cognitiv al persoanelor care ne trec pragul, oferind o abordare complexă și specifică fiecărui caz în parte: evaluare psihologică (a personalității, cognitivă, emoțională, complexă, pentru dosar CES) , evaluare psihiatrică – la nevoie, plan de intervenție individualizat, psihoterapie cognitiv-comportamentală, consiliere vocațională și a carierei, consiliere psihologică, antrenament cognitiv, dezvoltare personală sau recuperarea decalajelor în performanța școlară prin metoda Feuerstein, stimulare senzorială, susținere și consiliere parentală, feedback și screening la 3 luni de intervenție prin reevaluarea rezultatelor obținute inițial).

demo-attachment-729-Shape
Otilia Todor - doctor în psihologie, formator mediatori Feuerstein

Formare continuă

Trainer internațional acreditat de Institutul Feuerstein Israel pentru România

Mediator Feuerstein (FIE BASIC si FI STANDARD)

Evaluator LPAD (Evaluarea potențialului de învățare la copii peste 9 ani si adulți)

Psiholog Clinician acreditat BPS (British Psychology Society) Marea Britanie

Psiholog educațional, Trainer Acreditat MPTI Marea Britanie

Psiholog Clinician specialist, Formator și Supervizor acreditat C.P.R. (Colegiul Psihologilor din România)

Psiholog Educațional și Vocațional, Formator si Supervizor, acreditat C.P.R.

Expert în Educație și Formator acreditat M.E.C.T.S.

Psihopedagog

Conferențiar universitar dr. în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației Universitatea “Spiru Haret” Brașov

Competențe în Terapie cognitiv-comportamentală – în curs

Competențe în Psihoterapie de grup - Psihodramă

Competențe în Logopedie

Competențe în Schematherapie de cuplu

Competențe în Pedagogia Kett

Consider că îngrijirea sănătății mintale este un drept, nu un privilegiu. Oricine are nevoie de consiliere psihologică ar trebui să poată beneficia de aceasta.