”Omul este singura ființă capabilă
să decidă ce direcție va lua viața sa.”
Reuven Feuerstein

”Omul este singura ființă capabilă
să decidă ce direcție va lua viața sa.”
Reuven Feuerstein

Zig Ziglar

TESTIMONIALE

Clientii si partenerii nostri au gasit cateva clipe pentru a descrie colaborarea cu noi
https://otiliatodor.ro/wp-content/uploads/2018/04/monica-1.jpg

Lect.univ.dr. Monica Gomoescu Preşedinte Asociaţia Spiritus et Cultura

Dincolo de toate titlurile şi diplomele, nu puţine la număr, Otilia este o persoană generoasă, caldă şi empatică. Un om pentru oameni, un psiholog cu vocaţie. Ea îţi oferă cu generozitate din tot ce are, fie material sau spiritual, indiferent cine eşti. Este un om care te inspiră prin tot ce face: concerte caritabile, donaţii, conferinţe de suflet, workshop-uri spirituale, cursuri şi seminarii de suflet. Sunt convinsă că Centrul de dezvoltare personală pe care l-a deschis din iubire pentru oameni va fi un loc al vindecării, al întâlnirilor de suflet, al creşterii spirituale. Aşa este şi aşa să fie!
https://otiliatodor.ro/wp-content/uploads/2018/04/niculia.jpg

Niculina Gheorghita Psiholog Clinician Principal

Otilia Todor și minunile create de ea – așa aș putea începe aceste câteva rânduri despre Centrul de dezvoltare personală Otilia Todor.

Sunt onorată să pot scrie câteva rânduri despre ce valoare găsim în tot ceea ce creează Otilia.
Copii au nevoie să știe cum să învețe și cum să depășească obstacolele pentru a fi învingători în tot ce își propun. Iar Otilia prin toate formările sale, prin lucrul conștient cu mintea sa și cu interiorul său, poate transmite multă căldură, empatie, curaj, optimism și înțelegere tuturor copiilor și celor care caută o abordare diferită în evoluția și creșterea mentală și emoțională. Acest centru este un spațiu dedicat dezvoltării geniului din fiecare, iar metoda Feurstein este un instrument necesar în aceste vremuri când avem nevoie să ne dezvoltăm atenția, starea de prezență și comuniune.

Știu că acest centru pe care l-a înființat după zeci de ani de practică și voluntariat în domeniul educației și psihologiei, va fi un spațiu plin de securitate emoțională și mentală, un spațiu unde echilibrul între minte și inimă va triumfa iar creșterea și dezvoltarea fiecăruia va fi vizibilă semnificativ.

Recomand cu drag toate activitățile susținute de Otilia Todor și echipa sa. Așa să fie!
https://otiliatodor.ro/wp-content/uploads/2018/04/eugen-avram-2.jpg

Prof.univ.dr. Eugen AvramDirector Departament Psihologie, Universitatea din Bucuresti, psiholog clinician principal, Sp. Bagdasar-Arseni

Am participat la cursul FIE STANDARD I, organizat de dna Otilia Todor in colaborare cu Institutul Feuerstein din Israel in anul 2017.

M-a bucurat sa constat ca echipa de traineri are experienta practica de lunga durata si un inalt nivel de expertiza.Cursul a avut prezentari teoretice fundamentate stiintific, expuneri de caz analizate in detaliu si tehnici de lucru cu precizari minutioase.
Formarea in Metoda Feuerstein este o oportunitate pentru psihologi.

Recomand serviciile de training si de terapie/ interventie pe care dna Otilia Todor si echipa supervizata de dansa le ofera.”
https://otiliatodor.ro/wp-content/uploads/2018/03/61413561-e1522681278417.jpg

Prof. dr.Florian Colceag

Sistemele de educație specializate pe vârste, abilități specifice vărstei și dezvoltare emoțională și intelectuală fac parte din programele educative ce sunt sub denumirea generică „gifted education” Astfel de programe extraordinare sunt programul Shichida destinat varstelor copilăriei mici cu performanțe maximale pentru etapa 0-5 ani, Programul Soroban destinat copiilor kinestezici cu vârste intre 5 și 12 ani în care copii sunt învățați să facă calcul mental cu viteză și precizie, programul „vedere intuitivă” destinat copiilor senzitivi. Menționez că aceste programe sunt deja în România si că acoperă nevoile educative ale multor categorii de copii greu adaptabile la sistemul clasic de învățământ.

Programul Feuerstein și programele menționate și sunt rezerva strategică deja testată ce permit depășirea crizei educaționale, împreună cu alte programe deja existente.
https://otiliatodor.ro/wp-content/uploads/2018/03/testimonial-e1522682275452.jpg

Eira Graham & Nistor BeciaThinking Connections Counselling & Psychotherapy Services (TCCPS), Wales, United Kingdom

We are hugely grateful to you for what you have done Otilia and we can’t thank you enough for all your support in launching the ‘Thinking Connections’ project in the United Kingdom. You provided guidance throughout our first months in business and we benefited from your expertise and consultancy in the field of application and training of the Feuerstein Method in the excellent way that you do without which we would be at a complete loss.

We look forward to continuing our association with you in the future.
https://otiliatodor.ro/wp-content/uploads/2018/01/reuven_feuerstein-e1522056093839.jpg

25 septembrie 2008Scrisoarea primită de la regretatul profesor Feuerstein

„Dragă Dr. Otilia Todor,
Sper că nu ai fost prea surprinsă de scrisoarea pe care ţi-am trimis-o în limba română, rezultat al lipsei de utilizare a limbii pentru mai mult de 65 de ani.
Doresc să-ţi mulțumesc din nou pentru onoarea pe care mi-o faci numindu-mă membru onorific al asociației tale şi pentru alegerea denumirii “Feuerstein - Deschide-ti Mintea”. Sunt în procesul de citire a statutului asociației tale. Remarc cu mare bucurie faptul că obiectivele asociației tale sunt formulate în concordanță cu cele ale noastre.
Te rog să transmiți cele mai bune gânduri membrilor din Comitetul Director al asociației.
Fie ca activitatea ta/voastră să fie o sursă de binecuvântări pentru toţi cei cărora le va fi oferită metoda Feuerstein şi pentru toţi cei care o vor oferi mai departe. Voi face tot ce pot pentru a ajuta ca demersul tău să fie un succes...``
https://otiliatodor.ro/wp-content/uploads/2018/03/logo-neg-48-320x70.png

Visit us on social networks:

https://otiliatodor.ro/wp-content/uploads/2018/03/logo-neg-48-e1520953841795.png

Visit us on social networks:

Copyright by OtiliaTodor. All rights reserved.   WebSite by News Design Advertising

Copyright by OtiliaTodor. All rights reserved.   WebSite by News Design Advertising